Alumínium télikertek Magyarországon

Alumínium télikertek Magyarországon. Cégünk alumínium télikert gyártás, télikert építés szolgáltatást nyújt és ügyfeleink elégedettek velünk.

Alumínium télikertek Magyarországon. Cégünk kínálatában jelenleg hőhídmentes alumínium alapanyagú télikertek rendelhetőek.

Az alumínium teraszfedések, szélfogók, terasz beépítések alumíniumból, alulmínium télikertek, előtetők építése során teljes körű megoldásokat kínálunk. Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés és szaktanácsadás, valamint a részletes tájékoztatás az alumínium télikert kialakításának lehetőségeiről.

Télikert alumíniumból

A télikertek alapanyagának kiválasztása sok mindentől függ. Az alumínium nem csak statikailag, hanem formai kialakíthatóság tekintetében is megfelel a követelményeknek. Az alumínium az időjárásnak kitűnően ellenáll, élettartalma nagyon magas.

Alumíniumból készült nyílászárók nagy szabadságot adnak az alumínium télikert tervezésekor a nyitásmódok kiválasztásánál.

Alumínium télikertek nyitásmódjai  

– Toló-bukó ajtók
– Harmonika ajtó
– Erkélyajtó
– Bejárati ajtó

Alumínium télikertek Magyarországon

Az alumínium legnépszerűbb felhasználási módja a téli kertek, kocsi beálló, előtető és fedett teraszok esetében:

  • Ezek a szerkezetek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be a hazai piacra. Az alumínium univerzális felhasználási rendszere elősegíti, az épületek különleges kialakítását valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben használhatóak. A modernizált szakmai munkánknak köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.
  • A nagyobb fesztávú beruházások, projektek többnyire alumínium télikertes konstrukciókra épülnek. Az alumínium télikert szerkezetek előnyei: könnyű és időjárás szélsőségeinek is ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot és óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek kialakításában, amit mi megtervezünk és legyártunk.
  • Ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Alumínium télikert építés, terasz lezárása és annak előnyei

Megnöveli az épületek tereit, javítja az épület energia egyensúlyát, különleges alumínium télikertek megépítésével az életszínvonal emelésének ténye valósul meg, javul az épületszigetelés, teraszok és balkonok beázásának megszüntetésére is kiválóan alkalmas.

Az Aliplast cég által gyártott alapanyagot, szálanyagokat, elemeket használjuk az alumínium télikert gyártásakor. Az Aliplast cég központja Belgiumban van, de szerte a világon sok országban forgalmazza az alumínium télikert gyártásához szükséges alapanyagokat.

A télikert kivitelezését elősegíti az Aliplast cég

– a termékek magas műszaki minősége
– magas szintű ügyfélorientált szolgáltatás
– széleskörű és naprakész ajánlatok minden projekt valamint az egyéni megoldások terén
– modern gyártás, az alumínium profilok festése teljesen automatizált gépsoron
– hatékony terjeszkedés és kiszállítás
– technikai segítség és tanácsadás

Alumínium télikertről másként

Az alumínium télikert nagy homlokzati és tető üvegfelületeivel elérhető magasabb fényhozam jelentősen hozzájárul kellemes közérzetünkhöz, közvetlen napfény szabályozza élettanilag fontos hormonjaink termelését, melyek szellemi és fizikai aktivitásunkat javítják. A fényszegény állapot depressziót okozó hormonokat termel. Mindenki által ismert tapasztalat, hogy verőfényes napokon aktívak, jókedvűek, a borús napokon levertek, rossz hangulatúak vagyunk. A több közvetlen napfény pozitív bio-fiziológiai komfortunkat és pszichés állapotunkat, vagyis életminőségünket javítja. Alumínium télikertre tehát az energia megtakarítás mellett, nagyon fontos, hogy az életminőségünk magasabb színvonalának megteremtése szempontjából van szükség.

Szerencsés, hogy az alumínium télikert használatával a napenergia passzív hasznosítása útján, fűtési energia-megtakarítás is megvalósul. Ily módon a lakás bio-fiziológiai minősége mellett az épület hő-háztartását is javítja a homlokzat mellé akár utólagosan is épített alumínium téli kert.

A jó hőszigetelésű üvegezéssel, hőhídmentes alumínium profilból készült télikertek, az év jelentős részében a nappalival, szobával egybenyíló térként használható, amíg a nagy nyári meleg, vagy erősen hideg tél be nem áll.

Az alumínium télikert gyártás, építés a napenergia passzív hasznosításában figyelemreméltó szerepet tölt be, különösen az átmeneti őszi és tavaszi időszakban, amikor a fűtési energia megtakarítható. A megfelelő anyagokból épített, jól hőszigetelő télikert többnyire a lakás legkedveltebb lakóhelyiségévé válik.

Akinek saját kertje van, az jól tudja, hogy nyáron nem is lehetne jobb dolga, mint kiülni beszélgetni vagy épp olvasni egyet, miközben élvezi a kellemes környezetet. Ez azonban hazánk földrajzi elhelyezkedéséből adódóan csak az év egy bizonyos szakaszában lehetséges, melynek elmúlásával a zöldellő növényekre és a jó időre várhatunk egy teljes évet. A nyár végével viszont nem csak e kellemes időtöltésről kell lemondanunk, hanem az egyes növényeink téliesítését is meg kell oldalunk. Sajnos utóbbit a legtöbb háztartás helyhiány miatt nem tudja szükség szerűen biztosítani, így a növényeket szinte minden évben újra kell pótolni.

Szerencsére megoldásként választhatunk egy olyan lehetőséget, mely nem csak a növényeink téliesítését oldja meg, hanem számunka is lehetővé teszi, hogy egész évben nyári környezetben pihenhessünk egyet.

Az alumínium télikertek ugyanis a kialakításuknak köszönhetően egy tökéletes közeget hoznak létre, mely az év minden szakában ideális fényviszonyokat és hőmérsékletet biztosít még a legkényesebb növényeknek is. A megfelelő alapanyagokat felhasználva a télikertek segítségével létrehozhatjuk a saját dzsungelünket, kis oázis szigetünket, vagy télen is átélhetjük a napfényes és zöld növényekkel övezett családi étkezéseket. Az oxigéndús és napfénnyel teli környezet további előnye, hogy a lakás belterében kialakítva könnyedén szabályozhatjuk a benti fényviszonyokat és a hőmérsékletet.

Ehhez azonban, a télikertek kialakítása során a fantázia mellett magas fokú szakértelem is szükséges, hiszen egy rosszul megválasztott profil vagy hiányos szigetelés akár tönkre is teheti a féltett növényeket.

Mikre érdemes odafigyelni az alumínium télikertek kivitelezése alkalmával?

Fontos, hogy már a tervezési fázis alkalmával figyelembe vegyük megrendelőink jövőbeli igényeit is, hiszen a jó alumínium téli kert – ahogy egy kültéri kert – a családdal együtt alkot egy organikus környezetet. Továbbá érdemes kiemelt figyelmet szentelni az alapanyagok minőségére, az üvegezésre és a szigetelésre, valamint a szükség szerinti utó- és karbantartási munkálatokra és a garanciára is.

Ha Ön nem csak egy téli növénytárolóra vágyik, hanem egy szerethető télikertre, mely egész évben tökéletes helyszíne lehet a családi életnek, kérje ingyenes árajánlatunkat!