Alumínium télikert építés

Alumínium télikert építés, télikert gyártás. Megálmodta, eldöntötte, hogy belevág egy alumínium télikert építésébe. Lássuk, hogyan is lesz a tervből valóság, ha minket választ télikertje kialakítására.

Alumínium télikert építés és télikert gyártás Budapesten és Magyarország egész területén. Terasz beépítés alumíniumból: erkélyajtó, toló-bukó ajtó, harmonika ajtó télikerthez. Polikarbonát és üveg tető a terasza fölé!

Alumínium télikert építés országosan. Alumínium télikert építés és kivitelezés, terasz beépítés alumíniumból. Prémium hőszigetelt nyílászárók építése, emellett télikert, elő tető gyártás, kocsibeálló építés, függönyfal tervezés, gyártás is portfóliónkba vág.

Alumínium télikert építés és kivitelezés, terasz beépítés alumíniumból mellett alumínium elő tető gyártást is vállalunk.

A cégünk a hőszigetelt alumínium télikert építése mellett más területen is képviselteti magát. Gyártott és forgalmazott termékeinkszolgáltatásaink: alumínium nyílászáró, télikert gyártás, télikertek építése, függönyfal, elő tető, télikertek, toló-bukó erkélyajtó, harmonika ajtó, terasztető.

A terasza télen és nyáron sem használható megfelelően? Az alumínium télikert építés előtt a jól tervezett szellőzésű, megfelelően árnyékolt hőszigetelt télikerttel, egy négy-évszakos új szobát nyerhetünk!

A medence, vagy a jakuzzi lefedésére, az alumínium télikert építése a megoldás. A hőszigetelt télikert egész évben használható és benne fürdőház kialakítása is lehetséges a családnak és a barátoknak is. Télikertbe kerülhetnek trópusi növények is a téli időszakra, pálmák, citromfa, orchideák és bármi, ami nem szereti a hideget.

Étterem, iroda, óvoda vagy kávézó ideális kiegészítése lehet egy szép alumínium télikert. Az alumínium télikert oldalfalak nyáron szinte teljesen kinyithatók toló-bukó, vagy teljes szélességben harmonika ajtó szerkezetekkel.

Az alumínium télikert építés esetében optimális egy fix tetőszerkezet és nagy tolóajtók az oldalakon. Az alumínium télikert tetőbe víztiszta, opál polikarbonátot, napvédő üveget is lehet építeni, hogy a túl sok fény ne vakítsa el az asztalnál ülőket, és csökkentsük a helyiség felmelegedését.

Fűtés

A jelszó: „konvenciós”, vagyis hőáramlással működő fűtéstípus! Az álló levegő sokkal kevesebb nedvességet képes magában tartani, mint az azonos hőfokú mozgó levegő, így ha áll a levegő, sokkal nagyobb mennyiségű pára csapódik ki az üvegeken és a profilokon. A radiátor, vagy a különböző hő-légbefúvók a leghatékonyabbak az alumínium télikert fűtésére. Jó hőérzetet biztosít még az alumínium télikertben a hősugárzó, ami egy bizonyos körben koncentráltan melegíti az ott tartózkodókat. Ez főként éttermekben bevált módszer a hidegebb napokon.

Az alumínium télikertek építése során az oldalfalak mentén a padlóban elhelyezett szegélyfűtés szép és praktikus megoldás, de csak a légforgatós típus, mivel ez intenzíven áramoltatja a meleget az ablakok előtt, ami csökkenti az üvegekről sugárzó hideg érzetét, és megakadályozza a páralecsapódást. Ugyanígy esztétikus lehet az alumínium télikert falak mentén szakaszosan elhelyezett kisméretű radiátorok sora.

Az alumínium télikert építés és fűtés megtervezését célszerű gépész szakemberre bízni, aki az üvegszerkezet általunk megadott hőtechnikai paramétereinek, a lakóépület meglévő fűtési rendszerének, az épület tájolásának, az alumínium télikert várható funkciójának, valamint az épület méretének függvényében tudja az ideális fűtéstípust kiválasztani, és azt a szükséges hőmennyiségre méretezni az alumínium télikertre.

Alumínium télikert építés: szellőztetés – megfelelő légcsere

Az alumínium télikert készítésénél, még a tervezéskor az egyik legfontosabb szempont az alumínium nyílászárók elhelyezése, és nem csak közlekedési szempontból! A cél a télikertnél, minél nagyobb nyithatóság a nyári időszakra! Az alumínium télikertek építése folyamán az alumínium nyílászárók kialakításának igazából csak pénztárcánk szab határt, mivel a legnagyobb nyári melegben a legkisebb légmozgás is számít és hűsítő érzést kelt az alumínium télikertben.

Más szempontból viszont a sok alumínium nyílászáró behozza az árát. Ez ugyanis a legolcsóbb módja az alumínium télikert légkondicionálásnak (bizonyos korlátozásokkal természetesen). Ha az alumínium télikertben „mindent kinyitunk”, akkor nincs is szükség a szellőztetésre, mivel szinte a szabadban vagyunk, csak az alumínium télikert tető van a fejünk fölött. Ez az optimális állapot, ezek a télikertjeink működnek a legjobban minden évszakban, árnyékolás és légkondicionálás nélkül.

A következő lehetséges mód, ha az alumínium télikert építése folyamán a betervezett nyílászárókat jól helyezzük el, például az átellenes sarkakon, a legalacsonyabb és legmagasabb pontokon.

Méretezett légkondicionáló berendezés kiegészítheti, illetve kiválthatja az eddig felsorolt lehetőségeket.

Kérjen árajánlatot>>>