Alumínium télikert

Alumínium télikert szerelés profi csapattal. A legjobb minőségi télikertek alumíniumból készülnek. Alumínium profilokból készítjük a termékeinket.

Alumínium télikert szerelését profi csapat végzi. A legjobb minőségi télikertek alumíniumból készülnek. Alumínium profilokból készítjük a nyílászárót, télikertet, kocsibeállót, előtetőket, pergolát, terasz beépítést.

Nagy színválaszték

A RAL színskála minden színében tudjuk gyártani alumínium termékeinket. Fautánzatú színek is kérhetőek.

Az alumínium téli kertről

Az alumínium télikert, megépítése mellett számos hasznos élményt kínál: hasznos négyzetméterekkel gazdagítja és látványossá teszi a lakásunkat, egész évben zöld oázisként funkcionál és valószínűleg ez lesz otthonunk kedvenc helyisége.

Ha alumínium télikert kialakítása mellett döntünk, biztosítjuk a napsütést, a csodálatos növényeket, nyitott tereket és az ingyenes napenergiával fűtött helyet. A legfontosabb azonban, hogy ez a világos zóna, egyedi életminőséget nyújt használóinak. Manapság a téli kertek már többet jelentenek a növények elhelyezésénél.

A profil– és üveggyártásban végbement fejlesztésnek köszönhetően napjaink üvegszerkezetei tökéletesen megfelelnek minden igénynek. Az öröm azonban csak akkor lehet felhőtlen, ha az alumínium télikert formája és berendezése is megfelel az elképzeléseinek.

Különösen azok a házak és lakások, melyek helyiségei csak az alapvető igények kielégítésére szolgálnak, könnyedén és szépen bővíthető egy-egy üvegszobával. Az alumínium télikert profija az Aliplast.

Az alumínium télikertek egyik szépsége lehet, egy nagy távolságot áthidaló harmonika ajtó, aminek nagy üvegfelületei fényt és napfényt engednek a házba, ami szinte bármelyik lakásnak előnye lehet. Tévedés azt gondolni, hogy csak déli tájolás jöhet számításba. Ha egy téli kertet a megfelelő funkciót szem előtt tartva alakítunk ki, mindegyik tájolásnak megvan a maga előnye.

A télikert lehet önálló helyiség, de lehet nyitott tér, amely a központi részhez kapcsolódik. Két alapvető kritériumnak azonban meg kell felelnie, hogy egész évben rendelkezésünkre álljon: az építménynek hőszigeteltnek kell lennie.

Alumínium télikert funkciói

Étkezőként remek lehet egy alumínium télikert, hiszen egy vacsora alkalmával úgy érezzük magunkat, mintha este a szabadban egy csillagos ég alatt ülnénk asztalhoz. A reggelek pedig üdítő ébresztőként hatnak. Az északi fekvésű téli kert ideális munkához, mivel a nap folyamán a diffúz fény egyenletesen oszlik el.

Hol lehet alumínium télikertet építeni?

Sok lehetőségünk van télikert kialakítására. Természetesen önálló családi ház esetén van a legkönnyebb dolgunk. Ekkor egyszerűen hozzátoldjuk a meglévő épülethez, de ha a panellakásunkhoz tartozik egy aprócska balkon, lodzsa, már akkor érdemes elgondolkodnunk a terasz beépítés alumíniumból kérdéskörén. Társasházak tetőterének beépítése, új építésű lakások nagyobb teraszára is lehet télikertet építeni, vagy egy régi bérház gangos részén is megoldható a terasz lezárása.

Kérje ingyenes árajánlatunkat>>>