Alumínium ablak, ajtó Budapest

Az alumínium ablak, alumínium ajtó Budapest élettartama többszöröse a más anyagból készült ablakoknak. Kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. A standard méretek mellett akár egyedi méretben, a megrendelő kívánsága szerint készül.

Az alumínium ajtók kiválóan alkalmasak társasházi bejárati ajtó létesítésére, hiszen sokkal jobban bírják a nagy igénybevételt mint a műanyag bejárati ajtók.

Alumínium ablak, alumínium ajtó Budapest

Rendeltetésük: az egy- vagy kétszárnyú, és fix ablakok kifejezetten ajánlottak irodaházakba, közintézményekbe, kereskedelmi és szolgáltató központokba, bemutató szalonokba, szállodákba, lakó épületekbe, sport-rekreációs objektumokba, bankokba, gyárakba.

Milyen előnyei vannak?

Az alkalmazások széles körében az alumínium számos kulcsfontosságú előnnyel rendelkezik a műanyag felett. Jelentősen nagyobb szilárdság / súly aránya teszi lehetővé a hatékonyabb felhasználást és nagyobb teret, miközben extrudálhatósága konvencionális rugalmasságot kínál. Ezenkívül szélesebb választékot kínál. Ezenkívül sokkal durvább környezetben is tartósabb, pontos tűréshatárok állnak rendelkezésre, és alacsonyabb az életciklus költsége.

Rendkívül könnyen kezelhetők is. Nem igényel karbantartást. Néhány hónap múlva mossuk le vízzel és enyhe tisztítószerrel nedvesített ruhával. Fontos, hogy ne tartalmazzon ecetet vagy más savakat. A fém elemek majdnem 100 százalékosak. újrahasznosíthatóak, ezért környezetbarát.

A fa- és műanyag keretekkel összehasonlítva az alumínium sokkal kevésbé érzékeny a károsodásra. Nem változik meg – ugyanazokat a méreteket tartja a hőmérséklet változásakor. A sérült vagy karcos képkeret nem alkalmas a felújításra – cserélni kell egy újat, amely nemcsak nagy pénzügyi vállalkozás, hanem szervezeti is. Másrészt a PVC ablakok az idő elteltével jelentős deformációnak vannak kitéve, így ebben az esetben a nyílászárók teljes cseréje is szükségessé válik. A fa viszont – bár természetes nyersanyag, nagyon tartós és stabil, gyakori karbantartást igényel. Annak érdekében, hogy jól szolgáljon, 3-4 évente vissza kell állítani őket. Korrózió esetén csiszolni kell őket, és újra kenni kell az olajat vagy a lakkot.

Az alumínium olyan anyag, amely ellenáll a változó időjárási körülményeknek. A szél, a hó, a tartós nedvesség nem akadályozhat neki. A faablakokkal ellentétben biztosak lehetünk benne, hogy nincsenek moha, gomba, penész. Nem fakulnak el, és nem válnak elszíneződve a napsugárzás hatása alatt, például a PVC nyílászárók.

A több kamrás alumínium profilok a legújabb hőszigetelő anyagokkal vannak kitöltve, aminek köszönhetően az ablakok igen kedvező paramétereket érnek el hőszigetelés tekintetében. Az alumínium anyagának plaszticitása miatt igen keskeny profilok állíthatók elő, amelyek lehetővé teszik a lap felületének növelését, így biztosítva a napfény maximális beáramlását.